Emërohet drejtori i ri i Kadastrës, ja kush është

Ardian Kola është emëruar sot drejtues i institucionit më të ri, Agjensisë Vendore të Kadastrës në Sarandë.

Agjensia e Kadastrës është një bashkim i dy institucioneve të mëparshme, Hipotekave dhe ALUIZNI.

Ardian Kola ishte një nga emrat e lakuar si kandidat për kryetar Bashkie i Sarandës, deri ditën e fundit të shpalljes së kanditurave nga Partia Socialiste.

LEXO EDHE  Dikur ishin certifikatat, sot janë kartat e identitetit/ Ja pse mund të shtyhen zgjedhjet e 30 qershorit…