Ad Sybardhi përshëndet kandidatin e Ramës/ Pronari i ‘tallavasë’ kërkon kreun e Rrogozhinës (FOTO+VIDEO)

‘Jasha Xhiu’ përshëndesin këngëtares e muzikës tallava pronarin e lokalit Memolla, Hxhi Memollën.

Por, rezulton se pikërisht pronari i një ndër lokaleve ku luhet më së shumti tallava dhe organizohen evente familjare me muzikë live, është njëkohësisht edhe kandidati i Ramës për Bashkinë e Rrogozhinës.

Rrogozhina, në fundin e dekadës së dytë, pritet të jetë në duart e një të paarsimuari dhe të apasionuari pas tallavasë. Duke e pasur të garantuar se duke filluar nga 30 qershori i këtij viti dhe për katër vite me radhë, tallava do të jetë dhe qeverisja vendore e Rrogozhinës.

LEXO EDHE  Lali Erit i marrin rrugët plehrat

Ndërkohë që “tallavaja” dhe të paarsimuart, tashmë që dhe modernisti Rama ka rënë në këtë nivel, pritet të qeverisin bashkitë e këtij vendit për 4 vitet e ardhshme.