(VIDEO) Kush janë efektivët e Forcave të Armatosura që kryejnë misionin në Letoni

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar disa javë më parë, videon mbi misionin që po kryejnë në kuadër të NATO-s, efektivët shqiptarë në Letoni.

Ata vetë tregojnë për punën e tyre. Prej 2 vitesh, djemtë dhe vajzat e Forcave të Armatosura kontribuojnë në Letoni, në kuadër të Mbrojtjes Kolektive të Aleancës.

LEXO EDHE  Nuk ka shpërblime për Vitin e Ri/ Akti i qeverisë “harron” pensionistët, shtresat në nevojë dhe...

https://www.facebook.com/xhackaolta/videos/2284529551611361/?v=2284529551611361