Erkani ka nevojë për ne, të gjithë sëbashku mund të ja dalim

Me Erkanin jeta u tregua e padrejtë, por ne kemi mundësi t’i rikthejmë shpresën dhe buzëqeshjen.

Erkan Teodori është 14 vjeçari kurbinas, i cili vuan nga një sëmundje e rrallë, që i ka shkaktuar probleme në shtyllën kurrizore dhe gjymtyrët e poshtme e për pasojë, ai është i privuar nga lëvizja.

Deri më tani, adoleshenti i është nënshtruar tre operacioneve, por për t’u rikuperuar, ai duhet t’inënshtrohet operacioneve të tjera jashtë vendit, të cilat janë të kushtueshme dhe familja e tij, nuk ka mundësi financiare t’i përballojë.

Familja ka apeluar për ndihmë në media dhe unë bashkë më miq të mi, këmi vendosur t’u gjendemi pranë me ato mundësi që kemi, ndaj iu bëjmë apel të gjithë atyre kurbinasve dhe shqiptarëve, që kanë mundësi, t’u gjenden pranë; mos të kursehen.

LEXO EDHE  'Veting me një kriter, por me dy standarde'

Të gjithë së bashku mund të bëjmë të mundur që Erkani të jetë si bashkëmoshatarët e tij, të mos jetë I privuar nga ecja dhe forcën e hapave të tij, ta ndjejnë rrugët e qytetit tonë.
Erkani është shpresëplot, se bujaria e ndjeshmëria e kurbinasve, nuk do t’i lënë ëndrrat e tij në sirtar dhe peng të një sëmundje të rëndë.

Ftoj të gjithë miqtë e mi realë dhe virtual, të solidarizohen me familjen Teodori, në këto ditë të vështira.