FOTO/ Kush martohet me këtë vajzë të virgjër, fiton një pasuri të tërë

Një pronar fermash multi-milioner ka premtuar 278,744.36 Euro si dhe pasurinë e tij të plotë-për njeriun që martohet me vajzën e tij 26 vjeçare.

Arnon Rodthong, 58 vjeç, i cili zotëron një fermë të begatë të frutave në provincën Chuphon, të Tajlandës jugore, ka marrë çështjen e së ardhmes e së bijës së tij Karnista në duart e veta.

Në ofertën e tij të çuditshme, Rodthong nxjerr në pah se vajza e tij, që e ndihmon të drejtojë biznesin familjar, flet gjuhën angleze dhe kineze rrjedhimisht dhe është e virgjër.

Në disa pjesë të Tajlandës, zakonet diktojnë që një njeri duhet të paguajë shumë për gruan, por që babai i kësaj vajze vendosi ta lirojë atë nga kjo përgjegjësi.

Madje duke i lënë shumë pasuri. Rodthong thotë se nuk ka kufizime për kombësinë e burrit , apo të suksesit të tij vetëm se ai duhet ta bëjë Karsnistën të lumtur.

“Dua dikë që kujdeset për biznesin tim dhe e bën atë të zgjasë. Nuk dua dikë me diplomë. Dua një njeri të zoti, që punon shumë për të arritur në jetë”, ka thënë ai.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here