Ja si mund të digjni 2.800 kalori në javë me një ndryshim të vogël

Duke qenë se stina e verës po afton, humbja e peshës do të jetë në mendjet e shumicës së njerëzve.

Nëse doni të digjni mijëra kalori në një javë, të gjithë ju duhet të bëni është një ndryshim i thjeshtë.

Sipas hulumtimit nga Ciklet Merlin, ju mund të digjnideri në 2,800 kalori në javë duke shkëmbyer makinën tuaj për biçikletë, kudo që shkoni.

Studimi gjeti gjithashtu se pas tre muajve çiklizëm, ju do të flini më mirë dhe nuk do të zgjoheni më i lodhur.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here