Punimet në rrjet/ Bizneset dhe zonat që mbeten sot pa energji elektrike

OSHE ka njoftuar se gjatë ditës së sotme disa zona të Tiranës do të kenë ndërprerje të energjis elektrike.

Në kabinën “Haëai 1” që furnizohet nga fideri 324 i nënstacionit Selitë, sot datë 12 Shkurt, për shkak të investimit për vendosjen e pajisjeve të reja do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-14:00. Pjesërisht pa energji do të mbetet rruga “Prokop Mima”, sqaron OSHEE.

LEXO EDHE  VIDEO+FOTO/ "Turp, turp, turp", marshim-protestë në Tiranë, kërkohet dorëheqja e Shahinit

OSHEE ka njoftuar se pas mesnatës, rreth orës 01:00-05:00 do të stakohet energjia në fiderat F7 dhe F8 të rrjetit 20kV nënstacioni Kashar, si masë sigurie për punimet që po kryen Autoriteti Rrugor Shqiptar në autostradën Tiranë-Durrës.

OSHEE shton se bizneset përgjatë autostradës Tiranë-Durrës, të bashkisë Vorë do të mbeten pa energji.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here