Vettingu në polici, zbardhen emrat e komisionit të vlerësimit

Përzgjidhen anëtarët e komisionit të jashtëm të vlerësimit dhe sekretariatit teknik për vettingun në Polici, Gardë e SHÇBA.

Bordi i Përzgjedhjes, në mbështetje të nenit 9, 10, të ligjit nr.12/2018 “Për vlerësimin kalimtar dhe periodik të punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës dhe SHÇBA, në Ministrinë e Brendshme”, VKM nr. 14, si dhe pas përfundimit të procedurës, përzgjodhi anëtarët e Komisionit të Jashtëm të Vlerësimit:

1. Ana Kapaj
2. Artur Baku
3. Marjeta Gjelaj
4. Sonila Kadareja
5. Viktor Bërdo
Nga kandidaturat e përcjella nga Rektorati i Universitetit të Tiranës u përzgjodhën kandidatët:
1. Ela Kërka
2. Elda Kuka (Balili)
3. Elida Liko
4. Ledian Rusta
5. Mirela Ujkani (Miti)
Anëtarë zëvendësues të anëtarëve të Komisionit të Jashtëm të Vlerësimit u përzgjodhën kandidatët, sipas renditjes:
1. Nertila Sadedini (Murati)
2. Bledar Ilia
3. Arta Lleshi
4. Elton Muça
Anëtarë të Sekretariatit Teknik u përzgjodhën kandidatët:
1. Amarildo Kurti
2. Arta Lleshi
3. Eralda Bajollari
4. Erjena Bashari
5. Erlisa Shkodrani
6. Floris Muho
7. Gent Pejo
8. Gëzim Selmani
9. Ilva Mitro
10. Iva Guçe
11. Klevi Hajdini
12. Marjana Çela
13. Marjeta Përlala
14. Suela Pashaj
15. Laert Elmazaj

LEXO EDHE  FOTO/ Sa si do të ndryshojë vija bregdetare e Sarandës, Rama publikon projektin

Inspektoriati i lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave ka caktuar si anëtarë të Komisionit të Jashtëm të Vlerësimit, punonjësit:
1. Elvira Dabërdaku, inspektor
2. Adriana Meko, inspektor
3. Zamira Gjini, inspektor
4. Alban Laska, inspektor
5. Besnik Hodo, inspektor
Anëtarë zëvendësues janë:
1. Dhimitrulla Spiro, inspektor
2. Vjollca Koçollari, inspektor