Gara për SPAK/ Aplikon një tjetër prokuror

Prokurorja Dorina Bejko i është shtuar listës së konkurrentëve për tu bërë pjesë e SPAK.

Gara për SPAK u hap nga KLP më 7 janar dhe deri tani kanë aplikuar 13 kandidatë.

Struktura e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit do ketë në trupën e saj 15 anëtarë. /Boldnews/

LEXO EDHE  Ja sa shqiptarë e vizituan malin e Tomorrit