VIDEO/ Si u përzu Lindita Nikolla nga studentët. Ja kush e solli aty

Lindita Nikolla ka bërë tentativën e parë që të takonte studentët protestues.

Por sapo ajo është parë aty, studentët kanë reaguar duke e larguar, duke iu drejtuar se nuk do të ketë negociata.

Reagimi i tyre ka qenë në bllok dhe ajo të largohet.

Por kush e solli Lindita Nikollën aty?

Janë njerëzit e Arlind Qorrit të cilët janë pozicionuar sot në hyrje të ministrisë në koordinim  me Lindita Nikollën e cila doli ti takonte studentët, por ajo është refuzuar menjëherë nga studentët.

E po njerëzit e Arlind Qorrit po bëjnë thirrje që gjoja të largohen provokuesit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here