Ironia e Manjanit: Sa mirë që nuk jemi vend i botës së tretë!

Ish-ministri Ylli Manjani ka zgjedhur të ironizojë, gjendjen në Shqipëri, kur ndërsa i referohet një statusi në rrjetet sociale të Presidentit amerikan Donald Trump, shprehet, “Sa mirë që ne nuk jemi vend i botës së tretë!”, me ironi.

Postimi i  ploti Ylli Manjanit

“Marrëveshja e Parisit nuk po funksionon siç duhet për Parisin. Protesta dhe demonstrata të dhunshme tashmë ka në të gjithë Francën. Njerëzit nuk duan të paguajnë sasi të mëdha parash, për më tepër vendeve të botës së tretë (të qeverisura në mënyrë të dyshimtë), me qëllim ndoshta mbrojtjen e ambientit. Brohoritjet janë ‘Duam Trump’”.

Ky është twitter i Presidentit Trump i para 5 orëve.

Sa mirë që ne nuk jemi vend i botës së tretë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here