Babai i Olta Bokës ka këtë kusht për të dashurin e vajzës së tij!

E mërkura e sotme në Soiree ishte e gjitha e dedikuar historisë dhe kulturës së bukur së “Tironës”.

Të ftuarit e mbrëmjes, familja Boka, Edmond Topi, Majlinda Keta, Nami Kajazi, Briken Fejzullai e të tjerë kanë fillur mbrëmjen e sotme gjerë e gjatë për historinë dhe kulturën kryeqytetase.

Gjatë bisedës, babait të Oltës, Reshit Bokës iu drejtua pyetja, nëse e donte dhëndrin tironc apo “jabanxhi” dhe përgjigja ishte mjaft e thjeshtë: “Unë do doja të zgjidhnin njeriun e duhur për të kaluar jetën!”.

Pra, nëse ai do ta bëjë Oltën të lumtur atëherë, nuk paska asnjë pengesë nga Reshiti.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here