Këto janë tre përmirësimet e reja të Whatsapp, çfarë duhet të keni parasysh

Thirrjet në grup, rishikimin e videove nga paneli i njoftimeve dhe shtimi i kontakteve përmes “QR Code” janë tri karakteristikat më të mira që pritet të vijnë nga përditësimet e Whatsapp. WhatsApp vazhdimisht shton veçori të reja për ta bërë platformën më atraktive. Shumë nga veçoritë që zyrtarisht janë vënë në dispozicion të testuesve beta në Android dhe iOS edhe para fillimit.

Për shembull, mbështetja për “WhatsApp Stickers” është testuar në beta përpara se ajo të plasohejpër publikun.

LEXO EDHE  Shqiptarët me mbrojtje të dobët nga krimi kibernetik
Loading...

Kohët e fundit, WABetaInfo është zbuluar në iOS beta nga karakteristika si mbështetja e riprodhimit të videos në panelin e njoftimit, aftësia për të shtuar kontaktin përmes “QR Code” dhe më shumë.

Madje, Whatsapp ua ka mundësuar përdoruesve të tyre të shfrytëzojnë veçoritë e reja paraprakisht, përpara se të plasohen nga platforma.

Loading...
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here