Haradinaj kritikon Ramën: Duhet të përfundojë “Rrugën e Kombit”

Sot është mbajtur një mbledhje e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë në Pejë ku kanë nënshkruar edhe disa mnarrëveshje.

Kryeministi i Kosovës, amush Haradinaj ka kritikur Ramën, ai është shprehur se duhet të përfundojë ‘Rruga e Kombit’, pasi ajo akoma nuk është përfunduar..

“Rruga nuk është kry, dhe i takon Kryeministrit Rama që ta përmbyllë këtë rrugë. Është kërkesë legjitime. Ne jemi në gjendje me pagu aq sa duhet vetëm rruga duhet të përfundohet se pasandaj kostoja rritet”, tha Haradinaj.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here