Çmimi që duhet të paguani për një selfie perfekte (video)

Askush nuk u shpëton selfieve.

Shumë persona përpiqen për ta realizuar në mënyrë më perfekte të mundshme.

Njësoj si kjo vajzë e re, e cila kapi momentin e duhur për të realizuar selfie mbi një skateboard në lëvizje. Selfie doli bukur, por përfundimi për të nuk ishte aq i ëmbël. Diçka shkoi keq dhe në fund të rrugës Natalie Hintze u rrëzua.

Në fund të fundit, ndoshta ky është çmimi që duhet të paguajë për një selfie perfekte, një yll i Instagramit sikurse është Natalie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here