Në kërkim për masakrën no Bllok, dorëzohet në Policinë e Tiranës Ajaks Boshnjaku

Ajaks Boshnjaku, i shpallur në kërkim për ngjarjen e 4 Tetorit në ish-bllok, ku u vra Fabian Gaxha dhe u plagosen Ervis Martinaj dhe Eljon Hato, është dorëzuar në Policinë e Tiranës.

Boshnjaku ka mbërritur në Drejtorinë e Policisë Tiranë në shoqërinë e avokates së tij, Olta Myftaraj

Boshnjaku është dorëzuar vullnetarisht në polici, pasi është vënë në dijeni të faktit se kërkohej nga policia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here