Një arratisje: Alaudin Hamiti zgjedh këtë vend të pazakontë ta festojë ditëlindjen

Hamiti ka mbushur 38 vjet, ndërsa për ditëlindje ai vendosi të arratiset në Telaviv të Israelit me bashkëshorten e tij Yllka Hamitin, me të cilën ka edhe tre fëmijë: Binjakët Noelin e Maelin dhe vajzën Evën.

Në këtë udhëtim e po ashtu një vend interesant për ta festuar ditëlindjen apo jo, ai është “arratisur” vetëm me bashkëshorten e tij Yllkën – dhe siç duket do jetë një udhëtim goxha romantik!

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here