Çfarë do të bënte Rozana Radi po të ishte vetëm një herë djalë?

Opsionit pyetje/përgjigjje në Instagram, nuk i ka shpëtuar as Rozana Radi, madje ajo e përdor shpesh herë këtë mundësi për të qenë sa më afër fansave të saj.

Së fundmi, në mesin e shumë pyetjeve dhe komplimenteve që mori këngëtarja, një ishte shumë e veçantë.

“Çfarë do të bëje po të ishte vetëm një herë djalë?”, ishte pyetja e një fansi.

“Do ta bëja një grua shumë të lumtur”, ishte përgjigjja e artistes nga Shqipëria.

Nëse nuk e dini, Rozana edhe këtë vit merr pjesë në festivalin Kënga Magjike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here