Burgu anti-stres, ku njerëzit paguajnë për të zënë qelinë

Në Korenë e Jugut është krijuar një “burg artificial” për t’u çliruar nga stresi. Rregullat janë precize: pa telefon, pa orë dore, pa marrëdhënie me të tjerët.

Komunikimi është i ndaluar. I krijuar në 2013-ën me emrin “burgu brenda meje”, në zonën e Hongcheo, ka pritur deri tani rreth 2.000 persona: studentë dhe punëtorë, të cilët kërkojnë një lehtësim në jetën e tyre të përditshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here