Kadiu: Ja ç’kërkojnë të rinjtë e zhgënjyer

Deputetja e PD, Fatbardha Kadiu, thotë se opozita nuk ka pushuar asnjë sekondë së punuari, së takuari dhe biseduari me njerëzit e këtij vendi dhe me të rinjtë e shumtë që çdo ditë e më shumë po thërrasin për kryeministër Lulzim Bashën.

Kadiu shkruan se pavarësisht se opozita nuk ka marrë pjesë në punimet e Kuvendit, ajo s’ka reshtur por ka zhvilluar takime të shumta dhe ajo që vihet re është zhgënjimi i të rinjve nga qeveria.

Statusi i plotë i deputetes së PD-së, Fatbardha Kadiu:

Qëndrimi i kushtëzuar me parlamentin nuk do të thotë pushim siç pretendon pozita!!!
Që nga data 15 tetor dhe në vijim kam realizuar një sërë takimesh të vazhdueshme me të rinjtë studentë në disa nga univeristetet publike dhe private në vend.

Studentet ndihen të harruar, mbi 70% e tyre kërkojnë një mundësi për t’u larguar nga Shqipëria.
Pasiguria, ekonomia e shkatërruar, papunësia, rendi dhe siguria çdo ditë e më shume në rrezik.
Të rinjtë kërkojnë politikan me integritet, politikan që ofrojnë përkushtim dhe punë jo për bandat kriminale por për qytetarët.

Sot më shumë se kurrë ata thërrasin për kryeministër: Lulzim Basha!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here