Meta dekreton monopolin e lojërave të fatit

Presidenti, Ilir Meta ka dekretuar ditën e sotme ndryshimet në ligjin për lojërat e fatit.

Dekretimi është bërë pak minuta më parë.

Ky ligj do të mbyllë të gjithë lojrat e fatit, ku goditjen kryesore e marrin mijëra të punësuar nëpër pika llotosh dhe do të jenë vetëm online, ku kompaninë e vetme e ka Olsi Rama.

DEKRET PËR SHPALLJE LIGJI

Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,

D e k r e t o j

Shpalljen e ligjit nr. 75/2018 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.155/2015, “Për lojërat e fatit në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar”.

Nr. Dekretit 10945

Tiranë, më 09.11.2018

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here