‘Edi Rama të ardhsha për pjeksin’, mallkimi i aktorit për kryeministrin: Pse më hoqe nga puna? FOTO)

Aktori Alfred Zeneli, artisti i radhës i lënë në mëshirë të fatit nga “rilindja” e artit dhe kulturës. Protesta ka ardhur nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, e cila ka publikuar edhe foton.

Vetë aktori Zeneli, në profilin e tij tregon: “Sot protestova kundra kryeministrit hajvan që po na drejton!”.

Edi Rama të ardhsha për pjeksin. Pse më hoqe nga puna”, është mbishkrimi i aktorit në një copë që ai e mban veshur.

Qeveria e punësimit hoqi nga puna një profesionist me arsim të lartë, aktor prej vitesh në Teatrin e Kukullave, me probleme të rënda sot në shëndet: qeveria e koncesioneve dhe e spitaleve falas, qeveria e traut të rrugëve.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here