Grupet e gjakut, arsye për divorc

A mendoni se grupet e gjakut janë një faktor që mund të çojnë në divorc? Shkencëtarët kanë zbuluar se ekziston një lidhje mes llojeve të gjakut të bashkëshortëve dhe përqindjes së divorceve.

Kështu, sipas hulumtimeve të tyre ata kanë dalë në konkluzion se grupet e gjakut janë një faktorët kryesor të ndarjeve në çift. Nëse gjërat nuk shkojnë mirë, kontrolloni dhe grupin e gjakut.

Ata që hyjnë në grupin e çifteve më të forta dhe më jetëgjata, janë kur të dy njerëzit kanë tip O.

Ndërkohë çiftet që vendosin të divorcohen zakonisht kanë kombinime të tilla: A + AB ose A + O.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here