‘Vegla’ e tij është e trashë? Kjo është një bonus! Tani mësoni këto pozicione për tu harbuar fare

‘Vegla’ e tij është e trashë? Kjo është një bonus! Tani mësoni këto pozicione për tu harbuar fare!

Partneri juaj e ka veglën e trashë? Vazhdoni lexoni!

Thonë se bukuria e një mashkulli me penis të trashë është… kudo. Por shpesh për femrat është pak siklet gjatë penetrimit, shkruan Shkodranews.

Ai mund të arrijë të gjitha vendet e “sakta” pa ndonjë përpjekje shumë të madhe dhe nuk keni pse të shqetësoheni për të gjetur pozicionin e përshtatshëm.

Megjithatë, “Cosmopolitan” rekomandon këto pozicione për të shijuar më të mirën, nëse ai ka një ‘shkop magjik’ të trashë ,shkruan Shkodranews.

ImageTHE EDGE OF HEAVEN

ImageTHE OW OH OHHHHH

ImageTHE FORTRESS

Image

GET AHEAD
Image

THE BANANA SPLIT

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here