Justin Bieber i rënduar emocionalisht pas shtrimit të Selena Gomez në psikiatri

Raporti pretendon se ajo përjetoi një “lëkundje emocionale” dhe se tani është në një institucion psikiatrik në East Coast duke ndjekur terapi.

Por e gjitha kjo duket se i ka shkaktuar luhatje të madhe emocionale Justin Bieber i cili është parë nën shoqërinë e shokëve të tij, vetëm pa Hailey-n, dhe shumë i mërzitur. Në foto duket i shkatërruar dhe në disa momente mbështet kokën në shpatullat e shokëve të tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here