Iu dhëmb kur ai ja u ‘bën’? Provoni këto pozicione dhe do shpëtoni që të dy!

Keni dhimbje gjatë aktit?

Seksi i dhimbshëm mund të ndodhë për shkak të probleme të ndryshme shëndetësore që mund të keni: Infeksione seksuale të transmetueshme, sëmundje inflamatore të pelvikut, “vaginismus”, apo trupi juaj nuk mund të prodhojë anturshëm lubrifikim të mjaftueshëm,

Shkaku mund të jetë edhe psikologjik, si rezultat i çështjeve të ankthit. Ose ju nuk keni gjetur pozicionet e duhura.

Nëse jeni vizituar te doktori dhe sërish ndjeni dhimbje gjatë seksit, atëherë “Cospopolitan” iu këshillon të përdorni këto pozicione.

ImageThe Slip ‘N Slide

ImageThe Happy Ending

ImageThe OM My God

ImageThe C-Stroke

ImageThe Tilt-a-Whirl

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here