Pyetjet për (ndjesë pastë) Prokurorinë

SEANCA DEGJIMORE ME KANDIDATET PER KRYEPROKUROR PROVIZOR - /r/n/r/nHEARING SESSION WITH CANDIDATES FOR GENERAL PROSECUTOR -

Nga Skerdjan Dhuli

1. Pse Agron Xhafa i cili ishte fshehur drejtesise per disa vite, sapo doli audio-pergjimi u zhduk ne Itali ne burg per disa ose ?
2. Pse Prokuroria nuk i heton tabulatet telefonike mes Albert Veliut dhe Agron Xhafes kur numri eshte publik ?
3. Pse pasi raporti i laboratorit privat nuk deklaron autorin e sakte te zerit, prokuroria deklaron qe eshte montim ? 
4. Pse prokuroria ka cuar per ekspertim materialin e mediave dhe jo materialin e dorezuar ne Prokurori nga personat qe kane dijeni mbi ngjarjen ?
5. Si ka mundesi qe gjithe deklaratat e Rames nga muaji Maj e deri pardje, dje jane permbledhur ne publikimin e dosjes nga Prokuroria ?
6. Pse prokuroria del menjehere ne perfundim qe kemi te bejme me montazh dhe nuk heton per asnje moment nese Fejziu nuk eshte nje person i blere nga qeveria per te pranuar autoresine ?

Nuk cmendet nje popull thjeshte se Rama do te mbroje Xhafen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here