E di se pasi t’i lexosh do të na falënderosh. Numri 7 në intimitet është i domosdoshëm

Jeni të lirë t’i ndiqni ose jo këto këshilla. Por e di se pasi t’i lexosh do të na falënderosh. Ka të bëjë që ju nuk duhet të shiteni, nuk duhet të pranoni compromise dhe të mos pranoni më pak se çka ju jepni. Bëhet fjalë për gra që e dinë se çfarë meritojnë, më të mirën…

Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet të pranoni asnjë mashkull që ju trajton keq… më mirë vetëm se e keqshoqëruar apo jo? Pra, gratë, më mirë të qëndrojnë vetëm nëse mashkull nuk i ka këto 13 cilësi:

Qëndroni vetëm derisa ta takoni burrin që të mban për dore, përqafon dhe puth në publik. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që ju çon në shtëpinë e prindërve të tij, sepse ai dëshiron t’jua prezantojë.

Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që është marrëzisht i dashuruar me ty. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që e vendos dorën e tij në pjesën e poshtme të shpinës tënde dhe i bën të gjithë xheloz për pasionin që është midis jush.

Qëndroni vetëm derisa të takoni njeriun që është i gatshëm të luftojë për dashurinë tuaj. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që lë gjithçka dhe vjen tek ty kur e thërrisni, sepse ai nuk dëshiron tjetër veçse të jetë me ju.

Qëndroni vetëm derisa të takosh njeriun që të bën të kuptosh se ti je e rëndësishme për të. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që nuk luan me zemrën tuaj dhe që është i sinqertë me ju.

Qëndroni vetëm derisa të takoni njeriun që kthehet në shtëpi sapo largohet nga puna, i cili nuk gjen justifikime për të ardhur vonë dhe që nuk harron se ka një takim me ju.

Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që nuk mërzitet në shtëpi sepse është e diel … sepse e diela është dita kur përqafoheni. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që nuk ka dyshime për atë që ai ndien për ju.

Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që nuk përpiqet t’ju ndryshojë dhe që ju do ashtu si jeni. Qëndroni vetëm derisa të takoni njeriun që mund të jetojë pa ju, por kjo nuk është ajo që ai dëshiron.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here