Pak pyetje për prokuroren pa din e iman, e ca detyra për PD

Nga Skerdjan Dhuli

1. Pse prokuroria Rama nuk publikon raportin e laboratorit Anglez ?
2. Pse Agron Xhafa eshte ne burg ?
3. A ka dore Fatzi Xhafa ne qenien te lire vellait te tij trafikant nderkombetar droge ?
4. Nga u shpik emri i personit “kunati” i babales, kur deri me sot nuk egzistonte ?
5. Si u qartesua qe zeri eshte i tij dhe jo i Gonit kur laboratori thote “zeri eshte i ulet dhe i veshtire per tu qartesuar…”

Detyra urgjente per PD.

1. Te kerkoje urgjentisht raportin e laboratorit, edhe pse eshte e manipuluar.
2. Te kerkoje marrjen e zerit te “kunatit” te babales dhe kete ta dergoje ne nje laborator te specializuar dhe certifikuar jashte.
3. Te padis ne gjykate laboratorin Anglez nese ka nxjerre nje raport te tille.
4. Ti kerkoje shtetit Italian asistence ne ekspertizen e kesaj videoje.
5. Te nderprese cdo komunikim me prokurorine e Rames.
6. Te therras urgjent sekretaren e Rames, Arta Markun ne komisionin e sigurise kombetare per te dhene info mbi kete ceshtje.

P.s dhe mos thoni gjera qe Agron Xhafa nuk i beson as vete. Ai eshte ne burg per trafik, ju doni ta shpetoni…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here