Vjen makina e parë fluturuese në botë (VIDEO)

Deri më tani kemi dëgjuar çdo ditë për një shpikje të re, e këtë vit u bë edhe vetura e parë që fluturon. The Terrafugia TF-X është vetura që mund të kthehet edhe në aeroplan, por që për një minutë zbret qarkullon edhe në rrugë, shkruan DailyMail.

Ajo do të dal në shitje për herë të parë muajin e ardhshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vetura fluturuese u dizajnua dhe u prodhua në shtëpinë e njohur të veturave Volvo. Çmimi i saj nuk është përcaktuar akoma, por që padyshim nuk do të jetë edhe i ultë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here