Tronditëse, babai përdhunon dhe lë shtatzënë vajzën me aftësi të kufizuara

Tmerr dhe frikë në Amfissa, Greqi. Një 16- vjeçare u transferua në një spital ku u konstatua se ishte shtatzënë me babain e saj. Ndonëse ajo e mohoi faktin se ishte lënë shtatzënë nga i ati, ka qenë testi i ADN-së, që zbuloi se babai i saj ishte njeriu që e kishte lënë shtatzënë, transmetojnë mediat vendase.

Incidenti i neveritshëm u zbulua dje kur vajza, person me aftësi të kufizuara, kishte dhimbje të tmerrshme dhe u dërgua për kontroll në spitalin e Amfisas. Atje mjekët zbuluan se ishte shtatzënë.

Vajza shkonte në një shkollë speciale nuk ishte në gjendje të tregonte apo të kundërshtonte këtë fakt, kështu ajo jetoi në heshtje.

LEXO EDHE  Pak interes për skemat e garancisë, përdoren vetëm 38%

Kanë qenë mjekët ata që kanë alarmuar Policinë dhe ADN-ja është marrë në mënyrë që autoritetet të kenë një pamje të saktë të asaj që ka ndodhur. Mostra e marrë nga Shërbimi Ligjor i Patras është dërguar në laboratorët e Athinës dhe sot, autori i veprës penale me origjinë shqiptare është identifikuar nga policët dhe është arrestuar, shkruajne mediat greke.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here