Hidhet më parashutë nga kati i 19-të, i riu thyen këmbët

Ky është momenti i tmerrshëm kur një burrë thyen këmbët pasi hidhet me parashutë nga një ndërtesë 19-katëshe. 

Erërat e forta bën që parashuta të bie me shpejtësi të madhe në tokë, ku si pasojë John Michael nga Teksasi thye që të dyja këmbët. 

Ngjarja e tmerrshme ka ndodhur në qytetin Bryne në Norvegji, kurse John u hodh me parashutë nga ndërtesa më e lartë e këtij qytetit. 

Kulla Jaeren është afro 70 metra e lartë dhe gjendet në pjesën jugperëndimore të qytetit, kurse parashutisti nga Teksasi është dërguar me urgjencë në spital.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here