FOTO të jashtëzakonshme/ Mban rekordin për meshkuj të rinj, gjyshja 80 vjeçare …

Shirley Andreës është një prej ‘super gjysheve të seksit’ të cilat mburren me krenari për jetën e tyre seksuale active me qindëra meshkuj të rinj, disa prej të cilëve nuk kanë as çerekun e moshës së saj.

Edhe pse jeton në një azil për të moshuar, Shirley mburret se ajo bën rregullisht seks me të rinj që janë edhe 18-vjeçarë, teksa pjesën tjetër të kohës e kalon duke punuar me grep apo me shtiza.

E moshuara, e cila jeton në Oroville të Kalifornisë, ka edhe një tattoo përreth thithkës së saj ku shkruhet ‘Gang Bang Queen’ dhe ka nisur karrierën nëpër flima blu përpara shtatë vjetësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here