FOTO +18/ ‘S’dal me kanunarët nga liqeni’! Shpërthen djali nga Tirana: Oj k.. m.., unë të bëra njeri …

Mirëpo, rrjetet sociale kanë arritur deri aty sa po na kontrollojnë edhe vetë ne si njerëz, duke luajtur dhe me ndjenjat tona.

Një i ri është protagonist i një bisede të pazakontë, me një vajzë, që nga se mund të kuptohet mund të jetë e dashura e tij.

Ai ka dërguar bisedën në redaksinë tonë, ku tregohet se si nga mesazhi për një ftesë nesër tek liqeni, gjithçka ka përfunduar në sharje.

Teksa dërgon bisedën, i riu shkruan:

Përshëndetje JOQ. Është e frikshme se si vajzat e sotme t’i thonë gjërat në moment, duke treguar se janë mjaft materialiste. Ç’të keqe ka të dalësh nga liqeni? Ajër i freskët, pemë dhe mbi të gjitha një vend romantik. Po e dërgoj bisedën me këtë vajzën vetëm sepse dua t’u bëj thirrje të gjitha vajzave, KUJDES sepse është shumë e lehtë të shkatërrosh atë që ke ndërtuar për shumë kohë. Sa për fjalorin tim, mos më gjykoni sepse në atë moment nuk di as vetë ç’mund t’i shkruaja. Mesazhi im në fakt shkoi pasi u qetësuam për një diçka tjetër”

Gjithsesi, ju vetë mund ta shikoni bisedën më poshtë dhe mund ta gjykoni.

Çfarë mendoni?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here