E pyesin a ka kohë për Orindën, Tur Hyska përgjigjet : E kompensoj…

Moderatori shumë i dashur për publikun shqiptar Tur Hyska tanimë është dhe drejtor i përgjithshëm në ‘Klan Plus’ përpos dy drejtimeve të programeve ‘Duplex’ dhe ‘Familja’.

Nisur nga fakti që ka gjitjë këto angazhime Turi është pyetur në ‘tvklan,al’ nëse e lë Orindën pas dore.

Përgjigja e moderatorit ka qënë shumë komike.

‘Orinda nuk ka si të mbetët pas dore, pasi dita për mua mbyllet në orën 7:00 dhe unë jam i lirë. Duke qënë në të njëjtin zanat ne e mirëkuptojmë njëri tjetrin.Unë kam një avantazh që nuk fle natën, kështu që e kompesojmë’ shprehet moderatori duke qeshur.

Televizioni ka një avantazh që është fleksibël, unë nuk kam orare,nëse unë ndihem keq, dua të pushoj, rri.

Nëse unë kam një problem mund të mos vij.

Ditët e transmetimit janë të shenjta.

Përveç fatkeqësive familjare ose kur kam qenë me temperaturë, është shprehur Turi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here