A janë këto ishujt më dramatikë në botë?

Imazhet e pabesueshme tregojnë gryka e thepisura të ishujve Faroe.

Nuk ka askund ishuj në arkipelag më shumë se 5 km.

Ka më shumë dele se njerëz, raporti është 70,000 deri në 50,000

Ka vetëm tre semafor trafiku në ishuj.

Janë si një peizazh të nxjerra nga fantazia e ndonjë shkrimtari.

Nuk ka rëndësi se nga shikoni; poshtë-lartë apo e kundërta, majtas, djathtas- terrori hipnotizues ju shoqëron.

Faqja e internetit visitfaroeislands.com përshkruan vendndodhjen e ishujve të vendosur midis Islandës dhe Norvegjisë, duke i konsideruar se “sekreti më i mirëmbajtur nga Evropa”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here