Gjithë jetën banon në Skrapar, nga Durrësi i vjen fatura për 7 vjet telefona pa paguar

Një rast, sa i rrallë dhe i çuditshëm “tarifimi” telefonash, me zanafillë në Durrës, përfundon në Skrapar. Një 60-vjeçar i cili gjithë jetën ka jetuar në Çorovodë, denoncon se i ka ardhur nga Durrësi, një faturë milionëshe telefonash, e pa paguar prej 7 vjetësh.

Sipas denoncimit, mësohet se në vitin 2012, në emër të tij, është lidhur një kontratë, me një kompani telefonie në Durrës, me dy numra fiks, me detyrime të pashlyera, për të cilën ai nuk ka dijeni.

Komisariati i Policisë Skrapar

Më datë 13. 09. 2018, shtetasi N. S., vjeç 60, banues në Çorovodë, kallëzon se në vitin 2012, në emër të tij, është lidhur një kontratë, me një kompani telefonie në Durrës, me dy numra fiks, me detyrime të pashlyera, për të cilën ai nuk ka dijeni. Po punohet për sqarimin e plotë të ngjarjes. Neni 186/1 i Kodit Penal.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here