VIDEO/ 10 momentet më të sikletshme në televizion

Një llogari në YouTube ka bërë një video me një përmbledhje të 10 momenteve më të sikletshme.

Një video në YouTube ka bërë përmbledhjen e disa momenteve më të sikletshme në televizion.

LEXO EDHE  FOTO/ Alban Skënderaj tregon për herë të parë se si dukej adoleshent, nuk njihet fare

Momentet janë të renditura nga një deri në 10, dhe përfshijnë disa mysafire dhe prezantuese gra, të cilat për shkak të veshjes së caktuar bien në pozitë të vështirë para publikut.