Nuk ndalon marrëzia/ Thaçi ‘ndërsen’ Batonin të sfumojë Carl Bild

Nuk mund të ndodhte ndryshe në aventurën që Hashim Thaçi me idenë e Presidentit serb Vuçiç dhe aprovimin e kryeministrit Rama po e fusin Kosovën, pa përfshirjen edhe të gjithollogut Baton Haxhiu.

Në ditën që treshja Vuçiç-Thaçi -Rama morën goditjen për idenë e tyre të rrezikshme nga Carl Bild, diolomati me përmasa globale, ish negociatori special në Bosnjë, hedhin në treg analistin “gjithollog” Baton Haxhiu për të sfumuar dhe hedhur poshtë tezat e Carl Bild, “Kisinger” i shekullit te ri.

Mjafton të lexosh Batonin, thirrjen e tij për të lëshuar Mitrovicën, “zbulimin”se Mitrovica nuk ka qenë asnjëherë e Kosovës, dhe e kupton se sa shumë janë zhytur në lojën serbe për zhbërjen e Kosovës, fillimisht duke e ndarë e më pas duke e zhdukur nga harta politike si shtet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here