Meghan Markle është shtatzënë, ja detaji që e nxorri zbuluar Dukeshën

Zyrtarë në Pallatin Mbretëror, po flasin se dukesha e Susex është tashmë shtatzënë.

Ndërsa Meghan Markle dhe Princi Harry po përgatiten për të hyrë në shtëpinë e tyre të re, është mësuar se Duka dhe Dukesha do të bëhen prindër.

Ata nuk po humbasin fare kohë, kanë thënë burimet pranë tyre.

Duket se Meghan dhe Princi tashmë kanë filluar të kthejnë Cottage Adelaid në shtëpinë e tyre të ëndërrave, të kompletuar me dy çerdhe – dhe rinovimete shtëpisë kanë filluar t’i bëjnë njerëzit të dyshojnë.

“Harry dhe Meghan ndjejnë se Cottage Adelaide është vendi i përsosur për ta për të krijuar një familje së bashku,” kanë thënë burimet pranë tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here