Pse deodorantin duhet ta ndërroni çdo gjashtë muaj

A ju ka ndodhur që edhe pse mund të keni vendosur deodorant sërish era e djersës e mund atë?

Kjo ndodh pasi kur kalon një periudhë, trupi bëhet imun ndaj deodorantit.

Ajo që këshillohet është që çdo gjashtë muaj juve të dnërroni deodorantin dhe të përdorni një të ri.

Dermatologia Rebeca Baxt thotë se deodorantët synojnë mposhtjen e baktereve përgjegjëse për erën e pakëndshme.

Kur juve përdorni gjatë të njëjtin deodorant,atëherë ka shumë mundësi që këto baktere të krijojnë imunitet.

Në momentin kur kuptoni se deodoranti juaj nuk është si më parë, ajo që ju këshillojmë është të merrni një të ri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here