Revolucioni i Samsung, vjen ekrani i celularit që nuk thyhet kurrë

Për ata që kanë probleme me telefonin celular që vazhdimisht ju bjen në tokë, shpëtimi mund të afrohet së shpejti.

Një ekran i thyer është aktualisht një nga shqetësimet më të mëdha për pronarët e smartfonëve. Vështirësia për prodhuesit është nga njëra anë për të zhvilluar një sipërfaqe rezistente ndaj gërvishtjeve dhe në këtë mënyrë veçanërisht të vështirë, e cila megjithatë mbetet e qëndrueshme nëse bie në tokë.

Tani, organizata e pavarur e testimit Underwriters Laboratories, e cila punon ndër të tjera për ushtrinë amerikane, ka testuar me sukses një ekran Samsung.

Ekrani është duke u ekspozuar ndaj është temperaturat ekstreme dhe ra nga një lartësi prej 1.2 metrash 26 herë. Edhe një test rënie prej 1.8 metrash mbijetoi pa dëme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here