Meghan Markle dhe Princ Harry shkëmbejnë puthje pasionante

Cdo gjë që ndodh rreth tyre merr menjëherë vëmendjen e faqeve rozë. Meghan Markle dhe Princi Harry kanë ndjekur Sentebale Polo Cup, një garë për bamirësi, për të mbledhur fonde për fëmijët e sëmurë me Sidë në Afrikë.

Ata të dy kanë thyer sërish protokollin në këtë rast pasi kanë shkëmbyer në publik një puthje në buzë.

‘Jemi të lumtur që kemi mbledhur më shumë se 1 milion stërlina për fëmijët dhe të rinjtë me Sida’, shkruajtën para se të tregonin sa të dashuruar janë.

Duka dhe dukesha e Sussexit bëjnë shpesh herë veprime të tilla si prekjet dhe puthjet në publik, por nuk shqetësohen aspak për këtë gjë pasi ndihen të lumtur dhe nuk ndikohen nga asgjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here