Më mirë vonë se kurrë/ Instagrami shton opsionin messenger

Messenger është aplikacioni më i mirë që Facebook ka për sa i përket mesazheve. Kompania po përiqet që të krijojë një ekosistem rreth Messenger dhe update më i ri është mjaft i paparë.

Nëse jeni ndër ata që përherë kanë urryer chatin e Instagram, epo s’jeni të vetmit dhe Facebook mendoi për ju. Që nga sot e tutje Messenger mund të punojë me Instagram për sa i përket mesazheve.

Nëse jeni nga ata që duan të gjithë mesazhet e tyre në një vend kjo është risia që prisnit.

Nëse nuk doni që shokët tuaj të Facebook të shohin postimet tuaja në Insta thjesht mos e bëni bashkimin e chateve pa u bindur mirë për veprimin që po bëni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here