Rivlerësimi i gjyqtarëve/ Kreu i ILDKPKI te Ligjet: Vitin tjetër mbetemi edhe pa Gjykatë Apeli…

Kryetari i ILDKP-së, Shkelqim Ganaj ka numeruar shume probleme teksa ka raportuar punën për vitin 2017.

Perballe deputeteve te Komisionit te Ligjeve, Ganaj ka deklaruar se “Gjykata e Apelit ka problemin me te madh sa i takon procesit te rivleresimit te figures”.

Sipas tij, vendi rrezikon te mbetet edhe pa Gjykate Apeli. “Ne keto kushte kur Gjykata Kushtetuese eshte jashte funksioni dhe Gjykata e Larte po ashtu, vitin tjeter do ngelemi dhe pa Gjykate Apeli”- tha Ganaj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here