VIDEO/ Si mashtron Veliaj banorët e Tiranës, vendos koshat për 48 orë më pas ua merr…

Para dy ditësh mediat transmetuan një kronikë nga investimet dhe punët e mira që Bashkia e drejtuar nga Erjon Veliaj po bën në Tiranë. Kronika bënte fjalë për disa kosha që Bashkia e Tiranës kishte vendosur në një nga lagjet e kryeqytetit.

Deri këtu gjithçka shkon mirë. Por sot, Bashkia e Tiranës, vendosi të heqë koshat. Një automjet i Bashkisë hoqi koshat nga zona ku ishin vendosur dy ditë më parë dhe u përgatitën kronikat për punët e mira të Bashkisë, për tu zhvendosur në një tjetër zonë.

Koshat duket se do të vendosen provizorisht në një tjetër lagje, për tu bërë një tjetër kronikë, e cila do të jepet në media, si një tjetër investim i institucionit që drejtohet nga Erjon Veliaj.

Siç duket kryebashkiaku po aplikon metodën e koshave shëtitës, nga një lagje në tjetrën. Për më shumë gjykoni vetë se çka ndodhur dhe metodën sesi Veliaj po mban të pastër Tiranën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here