Hëna e zezë, Astrologe Meri paralajmëron rënien për këtë shenjë të horoskopit

Astrologe Meri njofton se kundërshtimi i planetit “Mërkur” me Hënën e zezë dhe “Marsin” do sjellë një përballje vlerash, shpërbërje ose ndarje.

Lidhja me të shkuarën dhe mos shkëputja dot prej saj mund të jetë momenti më i vështirë duke sjellë kujtime të vështira, frikë dhe pasiguri.

“E kaluara dhe njerëzit që kerkojne të na mbajnë aty mund të na çojnë drejt një cikli faull në jetën tonë”, njofton Meri.

Shigjetarin Meri e paralajmëron se do i kthehet luftës për ekzistencë dhe nuk përjashtohet mundësia që të bien poshtë pas një ngritjeje lart.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here