Jeni gati? iPhone vjen me tre modele të rinj

Modelet e reja të iPhone X janë shfaqur në internet në një video që tregon vetëm atë që mund të presim nga brezi i ardhshëm iPhone X, iPhone X Plus dhe iPhone X me çmim të mirë, që do të lançohen së shpejti.

Pritet të ketë tre modele të iPhone-it: një OLED iPhone X i rifreskuar prej 5.8 inc, një iPhone 6.4-inch i ri OLED iPhone X Plus me madhësi pothuajse identike me iPhone 8 Plus dhe më në fund një iPhone LCD me çmim të volitshëm 6 inç.

Surpriza këtu është se iPhone X Plus më i lartë duket se ka kamerën e njëjtë si iPhone X aktual. Thashethemet kanë sugjeruar se Apple mund të prezantojë një kamerë të trefishtë me lente në këtë model.

Madhësia e ekranit deri më tani ka qenë e përfolur në 6.5 inç dhe 6.1 inç nga shumë burime. Pra, po e marrim këtë rrjedhje të re me një dyshim të bazuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here