Vetëvritet 16-vjeçarja, prindërit dënohen me burg

Tre vjet e gjashtë muaj burgim, për krimin e keqtrajtimit dhe pesë vjet ndalim nga zyrat publike përveç pagesës së shpenzimeve gjyqësore. Ky është dënimi i Gjykatës së Assizes në Itali për ciftin, Roberto Raffoni dhe Rosita Cenni.

Gjyqi përfshiu vdekjen e vajzës 16-vjeçare, Rosita Raffoni, e cila u hodh nga çatia e shkollës.

Vajza e re kishte lënë në një mesazh me zë në telefonin e saj dhe shkruajti akuza në disa letra për sjelljen e prindërve të saj që e shtynin të largohej prej tyre. Kur u vendos gjykimi, pas rreth shtatë orë e gjysmë të dhomës së këshillit, dy bashkëshortët nuk ishin të pranishëm. Mbrojtja kishte kërkuar lirimin. Prokurorja Sara Posa vendosi gjashtë vjet burg për babain dhe dy vjet e gjashtë muaj për nënën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here