Shkencëtarët japin verdiktin pas studimeve: Ja kush e fiton Botërorin në Rusi

Ekspertëve të ndryshëm të statistikave dhe jo vetëm kanë dhënë verdiktin e tyre për skuadrën fituese të Botërorit. Edhe ata kanë qenë në të njëjtin linjë me shumë tifozë të thjeshtë, pavarësisht se nuk janë bazuar në dëshirat individuale.

Sipas tyre fituesi do të jetë Brazili. Për të dalë në këtë përfundim kanë bashkëpunuar shkencëtarët e universiteteve të ndryshme (Innsbruck dhe Münster) dhe specialistë të shoqërive të analizave ekonomike (Deloitte).

Studime të ndryshme dalin në fund në të njëjtin konkluzion: mundësitë më të mëdha janë që Brazili të përballet ne finale me Gjermaninë, kampionen në fuqi të Botërorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here